bet365

Uppgifter: Cabaye till Italien

En missnöjd Cabaye kan hamna i Serie A

I brist på speltid söker sig Yohan Cabaye bort från Paris Saint-Germain, de senaste uppgifterna placerar honom i Italien.

Mittfältaren Yohan Cabaye har haft det tufft sedan han under januarifönstret 2014 lämnade Newcastle och skrev på för de franska mästarna Paris Saint-Germain. Under sin tid i klubben har inte fått den speltiden han önskat på det stjärnspäckade mittfältet och mycket tyder nu på att han kan komma att byta klubb under sommarens transferfönster.

Redan efter att Cabaye tillhört den franska huvudstadsklubben i ett år kom det klagomål från hans sida om bristen på speltid. 29-åringens situation i PSG har inte förbättras sedan dess och nu kommer uppgifter om att en flytt till italienska Serie A ska ligga nära.

Under det förra transferfönstret såg det ut som att Cabayes flyttlass skulle gå till Arsenal, men så blev inte fallet. Tidigare i sommar har det kommit uppgifter om att Crystal Palace ska vara intresserade av hans signatur men nu skriver Goal.com att Roma ligger nära att knyta sig an fransmannen vars kontrakt med PSG går ut sommaren 2017.

Källan skriver även att Romas tränare Rudi Garcia varit i kontakt med Cabaye för att visa att just hans klubb är det rätta alternativet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply