Uppgifter: Berahino väldigt nära Tottenham

Berahino lämnar West Bromwich Albion

Efter försäljningen av Roberto Soldado rapporterar The Telegraph att White Hart Lane-klubben är väldigt nära att göra klart med Berahino från West Bromwich.

Tottenham letar efter spelare att förstärka anfallet med. Efter att ha sålt Roberto Soldado till Villarreal har man nu gett sig ut på jakt efter en ersättare till spanjoren. Under lördagsmorgonen skriver The Telegraph att klubben är nära att värva West Bromwich 22-årige talang Saido Berahino som ersättare till Soldado. Enligt tidningen ska de båda klubbarna ha kommit långt i förhandlingarna om en övergång men några punkter återstår innan man kommer att offentliggöra affären. Tottenhams bud på spelaren sägs ligga på upp emot 18 miljoner pund, ett bud som till en början var alldeles för lågt då WBA krävde 25 miljoner pund. De båda klubbarna ska dock vara nära en överenskommelse då de hittat en prislapp som båda klubbarna är nöjda med.

Nobbar Manchester City

För ett par dagar sen rapporterade Birmingham Mail att spelaren ska ha nekat ett bud från Manchester City för att skriva på för White Hart Lane-klubben. 22-åringen sägs vilja skriva på för en klubb där han kommer att få mycket speltid, något som han med största sannolikhet skulle få i Spurs.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply