Uppgifter: Aymeric Laportes framtid är i Manchester City

Uppgifter: Aymeric Laportes framtid är i Manchester City
bet365

Manchester City betalar 50 miljoner euro för Aymeric Laporte

Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo har Manchester City bestämt sig för att betala Aymeric Laportes utköpsklausul i sommar på 50 miljoner euro.

Aymeric Laportes framtid är inte på San Mamés, detta om man tror på vad den spanska tidningen Mundo Deportivo skriver i torsdagens upplaga. Enligt den Barcelona-baserade tidningen kommer försvararen att flytta till Premier League där Pep Guardiola bett om 21-åringen som har en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

Eastlands-klubben ska ha gjort flera förfrågningar om spelaren under de senaste månaderna men då Athletic Club blankt sagt nej till att förhandla ner priset har nu Citys ledning med Ferrán Soriano och Txiki Begiristain i spetsen bestämt sig för att betala spelarens utköpsklausul. Från och med den 1 juli kommer Pep Guardiola att träna det himmelsblåa laget då spanjoren skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 med klubben.

Athletic Club brukar vara stenhårda när det kommer till att sälja spelare. Tidigare har spelare som Javi Martínez och Ander Herrera lämnat klubben för höga summor som varit i närheten av de summor som är inskrivna i spelarnas kontrakt.

Tidigare har det även pratats om att Manchester United ska vara intresserade av Laporte samtidigt som andra medier menat att Aymeric Laporte kommer allt närmare flytt till Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply