Uppgifter: Arsenal vill värva André Silva i sommar

Uppgifter: Arsenal vill värva André Silva i sommar

Andre Silva på Arsenals radar

Anfallaren som floppat efter flytten till AC Milan jagas nu av Arsenal. Detta enligt italiensk press som kommer med uppgifter på lördagsförmiddagen.

Milans höstsäsong var inget att hänga i granen. Den italienska storklubben låg länge på en åttondeplats i Serie A-tabellen och redan i vintras fick laget en fiaskostämpel. En av spelaren som verkligen inte lyckats på San Siro är André Silva. Spelaren anslöt från FC Porto den gångna sommaren men har inte lyckats näta en enda gång i ligaspelet, detta på 16 framträdanden. Nu förväntas portugisen lämna den rödsvarta klubben i sommar och det är framför allt Arsenal som är på jakt efter spelaren.

Uppgifter- Arsenal vill värva André Silva i sommar

Efter att ha betalt drygt 35 miljoner euro för spelaren i somras vill man nu få tillbaka summan genom att göra sig av med Silva. Nu rapporterar Tuttosport att AC Milan vill sälja 22-åringen och klubben ska ha meddelat agenten Jorge Mendes om det hela.

Arsenal ska vara den klubb som ska vara favorit att värva André Silva men även Everton ska ha visat intresse för anfallaren.

André Silva sitter på ett kontrakt med Milan till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Raiola vill riva Donnarummas kontrakt med AC Milan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365