Uppgifter: Arsenal värvar Granit Xhaka

Uppgifter: Arsenal värvar Granit Xhaka

Uppgifter: Granit Xhaka klar för Arsenal

Enligt tyska Bild kommer Granit Xhaka att ansluta till den engelska huvudstadsklubben i sommar och skriva på ett långtidskontrakt.

Flera storklubbar i Premier League har under de senaste säsongerna jagat Borussia Mönchengladbachs mittfältare Granit Xhaka. Spelaren har själv sagt att hans dröm är spel i den engelska högstaligan och enligt Bild kommer Xhaka att skriva på för Arsenal i sommar.

– Alla har en barndomsdröm och min var att spela i Premier League. Men bara det för betyder det inte att jag måste spela där. Jag är väldigt lycklig här men om jag måste börja se mig omkring för andra klubbar kommer jag ha det åtanke. Gladbach har gett mig allt som jag velat och detta har blivit som ett andra hem för mig, sa Xhaka till Sport1 i januari månad.

– Jag vet inte om det kommer bli ett problem. Det är ingen som jag avgör. Jag tänker endast på att spela fotboll. Under tiden jag är här i Gladbach vill jag ge hundra procent, resten får min agent och klubben bestämma. Om jag ska vara ärlig letar jag inte efter klubbar som är intresserade av mig. Alla måste vara enade om en flytt för att det ska bli av, och så är det inte, avslutade han.

Skriver på för Arsenal

Efter en längre tid där man varit i behov av en mittfältare sägs nu den engelska huvudstadsklubben ha kommit överens om en transfer för Granit Xhaka värd 420 miljoner euro.

23-årige Xhaka har tidigare även jagats av Liverpool och Manchester City.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply