Uppgifter: Arsenal jagar Marco Reus

Uppgifter: Arsenal jagar Marco Reus

Som ersättare för Sanchez

Arsenal sägs hålla ögonen på Borussia Dortmunds Marco Reus och kan komma att värva honom som en ersättare för yttern Alexis Sanchez som ryktas kunna vara på väg bort efter att ha skjutit på kontraktsförlängningen.

Arsenals Arsene Wenger skall under en längre tid ha varit intresserad av Marco Reus och enligt rapporter från den engelska tidningen The Mirror så skall den franske tränaren nu överväga att ersätta Alexis Sanchez med den tyske yttern. Arsenals stjärna, Sanchez, har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt med Londonklubben. Reus har precis kommit tillbaka från en skada på sex månader och yttern sägs uppskattas till runt 30 miljoner pund. Wenger är ett stort fan av Reus, som många ser som en av de bästa yttermittfältarna i Europa, och fransmannen har försökt locka honom till Premier League tidigare men utan succé.

Chilenaren står för närvarande på ett kontrakt som går ut om 18 månader och han får 130.000 pund i veckan, något som tydligen inte är nog. Yttern sägs nu vilja ha 200.000 pund i veckan för att skriva på ett nytt kontrakt. Han kommer att vara en viktig kugge för Arsenal i deras match mot Manchester United på lördagseftermiddagen, då Londonlaget gästar Old Trafford i ett hett derbymöte mellan två giganter. Sanchez sägs även kräva en utköpsklausul i sitt kontrakt. Arsenal har redan kommit överrens med den spanske högerbacken Hector Bellerin om ett nytt kontrakt och hoppas även kunna knyta till sig Mesut Özil för en längre tid, och de är beredda att erbjuda tysken 200.000 pund i veckan. Sanchez förblir dock osäker, då yttern har bland annat Juventus och Manchester City som följer honom noga.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply