Uppgifter: Arsenal i samtal med Andriy Yarmolenko

Yarmolenko på Arsenals radar

Flera av Europas största klubbar har tidigare nämnts vara intresserade av Dynamo Kyivs storstjärna Andriy Yarmolenko. Nu kommer uppgifter om att Arsenal trampat upp sitt intresse igen.

Den ukrainske stjärnan Andriy Yarmolenko har länge varit ett hett namn för flera storklubbar. Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea, Everton och Arsenal har tidigare nämnts vara  intresserade av yttermittfältarens signatur.
Trots det stora intresset från storklubbarna valde Yarmolenko att krita på ett nytt kontrakt med sitt Dynamo Kyiv i mitten av oktober förra året. Hans nuvarande kontrakt med den ukrainska storklubben sträcker sig till sommaren 2020.

Yarmolenko sade då till klubbens officiella hemsida att han fortfarande drömmer om en utlandsflytt men betonade samtidigt starkt att han är mån av att Dynamo Kyiv ska få bra kompensation. Nu kommer uppgifter som säger att en flytt till England och Premier League kan ligga nära till hands.

”Inlett diskussioner”

Enligt Daily Mirror ska Arsenal ha tagit upp jakten på Yarmolenkos underskrift igen. Tidningen skriver att Arsenal inlett diskussioner med Dynamo Kyiv gällande en övergång av stjärnyttern.

Yarmolenko som uppges värderas till omkring 250 miljoner kronor har denna säsongen noterats för 13 mål och åtta assist på 22 spelade matcher i alla turneringar.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365