Uppgifter: Arda Turan på Arsenals radar

Uppgifter: Arda Turan på Arsenals radar

Arsenal jagar Arda Turan?

Enligt brittisk media ska Arsenal ha presenterat ett bud för Barcelona för att köpa loss den turkiske mittfältaren.

Arda Turans dagar ser allt mer ut att vara räknade på Camp Nou. Spelaren kom till den spanska storklubben inför den förra säsongen men fick inte spela förrän i januari på grund av Barcelonas transferban. Den turkiske storstjärnan har sakta men säkert försökts slussas in i laget efter jul och nyår men tränare Luis Enrique har inte lyckats få alla bitar på plats och Barcelona sägs nu vara intresserade av att sälja spelaren, och det fattas inte potentiella köpare.

Enligt The Sun ska Arsenal vara intresserade av att lägga ett bud på spelaren för att få honom till de brittiska öarna och spel i Premier League. Tidningen skriver att den engelska huvudstadsklubben ska vara beredda att betala 25 miljoner euro för en permanent övergång för turken då man vill sälja spelaren innan värdet sjunker ännu mer.

Arda Turan har kontrakt med de regerande La Liga-mästarna till och med 30 juni 2020 men kan nu alltså lämna efter endast en säsong i klubben. Han anslöt från Atlético Madrid sommaren 2015 för en summa på närmare 40 miljoner euro.

Tidigare har det även pratats om att Borussia Dortmund vill värva Arda Turan där Nuri Sahin ska vara en av nycklarna till en övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply