Uppgifter: Ancelotti och Verratti placeras i Milan

Carlo Ancelotti och Marco Verratti uppges vara eftertraktade av Mr Bee

Bee Taechaubol förväntas köpa upp en majoritet av Milan inom en snar framtid. Nu rapporterar Calcionews24.com att thailändaren vill få tillbaka mästartränaren Carlo Ancelotti till klubben.

Milan har en bedrövlig säsong och stora förändringar är på väg att inträffa. Nuvarande presidenten Silvio Berlusconi och den thailändske affärsmannen sitter i förhandlingar gällande en majoritet av den anrika storklubben och Bee Taechaubol själv uppges storsatsa när affären är i hamn.

Mr Bee vill ha Ancelotti

Enligt uppgifter från Calcionews24.com ska den thailändske affärsmannen, som även kallas för Mr Bee, vara främst ute efter att plocka hem den Champions League-vinnande managern Carlo Ancelotti från sin nuvarande vistelse i Real Madrid. Italienaren var managern bakom att Milan besegrade Liverpool i Champions Legaue-finalen 2007, efter två mål av nuvarande managern i Milan — Filippo Inzaghi, som med största sannolikhet kommer att tvingas lämna managerrollen inom en snar framtid.

Ska locka dit Verratti

Enligt samma sajt ska en bakomliggande tanke vara att en potentiell värvning av managern Carlo Ancelotti till Milan, skulle i sin tur leda till att italienaren lockar över den lovande mittfältaren Marco Verratti från Paris Saint-Germain. Detta trots att Ligue 1-klubben redan slagit fast att spelaren inte är till salu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply