Uppgifter: Álvaro Negredo på väg till Milan eller Inter

Uppgifter: Álvaro Negredo på väg till Milan eller Inter

AC Milan köper Álvaro Negredo?

Enligt spansk media är Valencias sportchef Jesús García Pitarch på väg till Milano för att förhandla med AC Milan om en övergång för Álvaro Negredo.

Efter en framgångsrik period i Sevilla flyttade Álvaro Negredo till Premier League där Manchester City köpte loss spanjoren för en summa på över 20 miljoner euro. Efter en svag tid i England lånades anfallaren ut till Valencia som därefter köpte loss Negredo men på Mestalla har det inte riktigt gått som anfallaren tänkt sig och nu vill den spanska klubben sälja Negredo för att förstärka anfallslinjen till nästa säsong.

Enligt den Valenciabaserade tidningen Superdeporte ska Valencias sportchef Jesús García Pitarch vara på väg till Milano för att förhandla med representanter från Inter och Milan och försöka få till en övergång. Spelaren ingår inte i klubbens planer till nästa säsong och det mest troliga är att Negredo kommer att byta till en annan klubb innan transferfönstret stänger.

Valencia vill köpa Raúl Albiol

Valencia har haft en riktigt kass säsong där många fel har samlats på hög och resulterat i en usel 12:e plats i La Liga, kan komma att ha svårt att behålla sina försvarsspelare. Både Aymen Abdennour såväl som Shkodran Mustafi ryktas på väg bort från La Liga klubben som inte presterar enligt planerna och TMW rapporterar om att de är intresserade av att värva Albiol. Mittbacken har sedan tidigare spelat för klubben mellan 2005/06 och 2008/09 och Valencia kan nu se spanjoren som en lösning på deras försvarsproblem.

Albiol har dock en årslön på 2,1 miljoner euro vilket kan bli tufft att matcha. Han verkar även vara ganska bestämd med att vilja fortsätta spela för de italienska giganterna. Han har även tidigare spelat i La Liga för Real Madrid mellan 2009 och 2013, där han kom att göra 81 matcher för klubben och ett mål. Mest utrymme fick han när Pepe hade en lång skadeperiod men i slutet var det tufft med speltid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply