Uppgifter: Ajdarevic återvänder till Allsvenskan

Astrit Ajdarevic tillbaka till Sverige

Efter tre år i belgiska Standard Liege återvänder spelaren hem och kommer enligt SportExpressen att skriva på för bottenklubben Örebro.

I våras spelade Astrit Ajdarevic Helsingborgs IF men efter att precis ha återvänt till Belgien och Liege meddelar nu klubben att man bryter kontraktet med 25-åringen.

Enligt SportExpressen är spelaren nära att skriva på för Örebro SK men klubbens tränare, Alexander Axén, nekar uppgifterna. Axén säger dock att han gillar spelaren och att han har varit bra var han än spelat.

– En bra spelare som har gjort det bra både i Sverige och utomlands. Han har bevisat att han har kvaliteter och är en bra spelare, säger han till tidningen.

SportExpressen har även varit i kontakt med ÖSKs ordförande Björn Åqvist men än vill man inte avlösa något i Närke-klubben.

– Jag kan inte säga något om det. Men vi tittar på förstärkningar hela tiden och det ska vara en spelare som passar in hos oss. Astrit var ju här tidigare men har efter det varit i Norrköping och Helsingborg. Men han gjorde det bra när han var här och det är ingen hemlighet att vi gärna behållit honom när han var här senast, säger han till SportExpressen.

Ajdarevic har tidigare även spelat i bland annat Falkenbergs FF, Liverpool och Leicester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365