United vill värva Emre Can från Liverpool

United vill värva Emre Can från Liverpool

Manchester United jagar Emre Can

Spelaren vars kontrakt går ut efter säsongen har flertalet gånger kopplats ihop med Juventus. Nu vill dock Manchester United försöka få till ett kontrakt med Emre Can.

Emre Cans framtid är långt ifrån klar. Spelaren sitter för närvarande på ett utgående kontrakt med Liverpool samtidigt som Juventus är intresserade av en värvning. Det är dock inte bara dessa två klubbar som gör upp om Emre Cans underskrift. Nu kommer nämligen uppgifter från både England och Italien som menar att Manchester United vill värva Emre Can, detta framför ögonen på både Juventus och Liverpool.

United vill värva Emre Can från Liverpool

Manchester United ska vara intresserade av att skriva kontrakt med 23-åringen, detta inför nästa säsong. The Reds med Jose Mourinho i spetsen ska nämligen inte vara speciellt villiga att betala för spelarens tjänster. Istället sägs man vilja komma överens med spelaren om ett kontrakt under vintern för att därefter få till en flytt.

Emre Can som tidigare spelat i både Bayern München och och Bayer Leverkusen kostade 12 miljoner euro när han lämnade den sistnämnda klubben för spel på Anfield. Idag värderas han till 15 miljoner euro enligt transfermarkt.de.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpool-stjärnorna

United vill värva Emre Can från Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply