bet365
bet365

Tiden rinner ut för De Rossi

Kan komma att missa EM-kvartsfinalen

Italiens EM-läkare medger att tiden inte står på Italiens sida och att Danielle De Rossi mycket väl kan komma att missa EM-kvartsfinalen mot Tyskland.

Det var i 1-0-vinsten och i åttondelsfinalen mot Spanien som Danielle De Rossi tvingades att kliva av planen efter att ha ådragit sig en skada. Direkt talades det om att Roma-mittfältaren skulle kunna komma att missa kvartsfinalen i EM mot Tyskland på lördag, och nu verkar italienarnas farhågor bli sanna.

Enrico Castellacci, den italienska lagläkaren, bekräftar att i dagsläget ser det ut som att tiden inte är på Italiens sida.

– Det är en fråga om tid, och den här gången kan vi stå på fel sida, säger han enligt FootballItalia.

Viktig på mittfältet

De Rossi missade även lagets träning idag och det är ingen hemlighet att skadan skulle innebära ett enormt avbräck för Andrea Conte och hans mannar. Men Enrico Castellacci har ändå inte gett upp hoppet än om att Roma-spelaren ska finnas med på planen mot Tyskland på lördag.

– Han ådrog sig en förstagradens lårskada. Hans tillstånd har redan förbättrats avsevärt men skadan är ändå inte läkt. Det kan räcka med tre dagar, men det återstår att se, säger lagläkaren Castellacci.

Italien tog dig vidare i EM genom att vinna gruppen där Sverige, Belgien och Irland spelade i. Därefter tog man en taktiskt imponerande seger med 2-0 mot de regerande Europamästarna Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365