Fernando Torres: ”Viktigaste matchen i mitt liv”

bet365

Anfallsstjärnan talar ut inför Champions League-finalen

Fernando Torres är tillbaka i klubben där allt en gång började. Nu vill han ge allt för Atlético Madrid när kvällens final i Champions League sparkas igång.

Fernando Torres fostrades i Atlético Madrid men lämnade sin moderklubb år 2007 för spel i Liverpool. Väl där gjorde anfallaren succé och såldes vidare till Chelsea men efter det blev inget sig likt. Bristande speltid och sumpade målchanser innebar en försäljning till Milan, som i sin tur valde att låna ut honom. Åtta år senare är han tillbaka på Vicente Calderón där hans karriär en gång tog fart och ikväll intar han San Siro för att spela Champions League-finalen 2016.

”Betyder allt”

Finalen blir en repris på den som spelades mellan Atlético Madrid och Real Madrid 2014, som var en av dem bästa Champions League-finalerna någonsin. Då fick matchen avgöras på förlängning, där Real tillslut kunde vinna med 4-1. Det året spelade däremot inte Torres för Atlético, vilket innebär att detta blir hans första CL-final med klubben. 32-åringen drömmer givetvis om en titel med sin moderklubb.

– För mig betyder finalen allt. Det här är det du drömmer om när du är liten, och nu kan drömmen bli sann. Jag har spelat för stora klubbar och det spanska landslaget och vunnit många titlar. Men det här är mycket mer speciellt, säger spelaren under en presskonferens inför matchen och fortsätter:

– Jag kämpar hårt för att ta en plats i laget, och sliter för att göra mål och bli en viktig spelare. Kvällens match är den viktigaste i mitt liv.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply