Uddamålsseger i Hammarbys favör

Ljungskile mot Hammarby, en match som spåddes bli mycket målfattig. De senaste fyra matcherna mellan lagen har nämligen slutat med 1-0-segrar, och innan dess även varierat med 0-0-matcher.

Den här matchen var inget undantag. Seger för Hammarby med 1-0.

En första halvlek med bäljande spel där båda lagen hade anspråk på mål. Men en mycket regning dag i Ljungskile präglade halvleken då bollen många gånger stack iväg från spelarna i det blöta gräset.

Den andra halvleken skulle inte bli målrik, men inte mållös heller. För i vanlig ordning skulle något av lagen vinna med 1-0, och idag var det Hammarby. För i den 62:a minuten hittade Fredrik Torsteinbö bak till Kennedy Bakircioglü som drog till. Skottet styrdes olyckligt upp i nättaket av en Ljungskile-back.

Nanne Bergstrands mannar klarade sedan av att hålla undan, och matchen slutade med en 1-0-seger för Bajen.