Schalkes Max Meyer till Liverpool?

Schalkes Max Meyer till Liverpool?

Tränaren dementerar ryktena

Enligt flertalet engelska medier så skall Schalkes offensive mittfältare Max Meyer vara av stort intresse för engelska storklubben Liverpool, men S04:s tränare Christian Heidel säger bestämt ifrån.

Max Meyer är enbart 20 år gammal men redan en stor talang. Han lyckades med att ta sig in på listan som en av de mest värdefulla U21-spelarna 2016 och har därmed en hög prislapp på sitt huvud, trots sin ringa ålder. Därtill har han kollegan Leroy Sané i samma lag som även han kvalificerar sig på listan över mest värdefulla U21-spelare. Sané ryktas dock kunna vara på väg bort från Schalke, med England och Manchester City som troligast destination.

Även runt Meyer har nu rykten börjat cirkulera som kopplar ihop mittfältaren med en flytt till Liverpool, detta enligt flertalet engelska medier skriver Goal. Det sägs att det skulle finnas ett erbjudande på bordet värt 34 miljoner euro för den unge attackerande mittfältaren, som även kan användas som en anfallare. Detta är dock någonting som tränare Christian Heidel finner totalt påhitt och har gått ut och förnekat dessa rykten.

– Max är en riktigt bra spelare, men en transfer till Liverpool är skitsnack, sade Heidel.

– Jag känner enbart Herr Klopp lite, pratade med honom ganska nyligen och tror att han skulle ha nämnt namn för mig om det fanns något intresse där från deras sida. Oberoende av detta så står inte Max på våran förrsäljningslista, fortsatte Heidel.

Under den föregående säsongen medverkade Meyer i 32 matcher för Schalkes del, med fem mål och åtta assists som resultat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply