Robert Lewandowski uppmanar Mario Götze att stanna

Robert Lewandowski uppmanar Mario Götze att stanna
bet365

Efter alla rykten om Götzes förmodade transfer

Det är för tillfället mycket snack om Mario Götze och hans situation i Bayern München, med många rapporter om en förmodad transfer till Liverpool, men nu talar Götzes lagkamrat Robert Lewandowski ut och uppmanar tysken att lägga alla rykten bakom sig och stanna kvar i Bayern.

Det talas för tillfället mycket om Mario Götze och den situation han sitter i som avbytare i Bayern München, med tal om att han kan komma att byta klubb till Liverpool till sommaren för att få mer speltid och få återförenas med sin gamle tränare Jürgen Klopp. Det sägs vara ett ömsesidigt intresse då rykten menar på att även Klopp ser sin gamle spelare som en prioritetsvärvning till sommarens transferfönster. Detta är rykten som Götzes lagkamrat Robert Lewandowski nu talar ut om enligt Liverpool Echo. Polacken, som spelade för Klopp tillsammans med Götze i Dortmund, menar på att dessa rykten är ”löjliga”.

– Mario bevisade under landslagsuppehållet att han alltid är kapabel av att visa vad han kan göra och att han är en storartad spelare, säger Lewandowski.

– Han borde inte läsa vad folk skriver om honom i tidningarna. Han behöver inte all den extra pressen. Mario vet dock hur han skall hantera det. Han är van vid det. Det är löjligt att det pratas så mycket om honom. Han är en Bayernspelare och han har många matcher kvar till slutet av säsongen att bevisa att han är bra nog för Bayern. Han har gott om tid att bevisa sig för kritikerna. Han borde stanna i Bayern länge för han är en väldigt bra spelare, fortsätter Lewandowski.

Götze har även blivit länkad med en flytt tillbaka till Dortmund till sommaren, men i helgen så visade Dortmundfansen med hjälp av provokativa banners att de inte finner spelaren välkommen tillbaka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply