Robben varnar Bayern

Robben varnar Bayern

Robben varnar Bayern inför den kommande Champions League-matchen mot Arsenal

Bayern Münchens ytter Arjen Robben varnar sina lagkamrater att de måste förbättra sig om de ska kunna slå Arsenal i Champions League-åttondelen. De regerande Bundesliga-mästarna slog Freiburg (1-2) och Werder Bremen (1-2) efter uppehållet, men spelet har varit långt ifrån perfekt.

”Vi kommer ha det väldigt tufft mot Arsenal om vi inte förbättrar oss. Vi måste fortsätta hårt och vi vet att det kommer vara mycket tufft. Vi måste vara mer lugna, organiserade och ha mer kontroll över matcherna. Vi måste göra saker enklare för oss själva.” säger Robben till TZ.

”Om vi vill nå våra mål den här säsongen måste vi spela mycket bättre än vad vi gjorde mot Freiburg och Bremen. Om vi inte förbättrar, kommer vi ha det väldigt tufft. Men det säger dessutom väldigt mycket om oss när vi vill förbättra även när vi vinner. Vi vet vad vi vill uppnå, men självklart skulle jag inte ha några problem ifall vi körde dåligt och slog ut Arsenal. Det viktigaste är att gå vidare.” avslutar Robben.

Bayern München leder fortfarande Bundesliga, men med endast tre poäng före Emil Forsbergs RB Leipzig. Bayern möter Schalke på lördag. Den första Champions League-matchen mot Arsenal drar igång om knappa två veckor, 15:e februari. Bayern inleder första matchen hemma i Allianz Arena.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply