Julian Draxler till Manchester United?

Julian Draxler till Manchester United?
bet365

Kan lämna efter enbart ett år i Wolfsburg

Den tyske landslagsmannen Julian Draxler kan komma att lämna Bundesliga och Wolfsburg efter enbart ett år i den tyska klubben, för att ansluta till landsmannen Bastian Schweinsteiger i Manchester United.

Det ryktas just nu häftigt om att tyske Julian Draxler kan komma att lämna Wolfsburg för att gå till Premier League och Manchester United skriver den tyska tidningen Bild. Draxler började sin professionella karriär i Schalke 04, där han gick igenom de olika ungdomsnivåerna innan han tillslut slog sig in i A-laget. Efter några riktigt starka säsonger med Rohrgebietlaget gick han förra året över till VfL Wolfsburg. Wolfsburg gjorde dock en svag säsong och det blev enbart en åttondeplats för klubben vilket innebär att de inte har något internationellt spel att se fram emot nästa säsong.

Detta kan locka den unge tyske landsmannen, som för närvarande spelar EM 2016 i Frankrike och är en startspelare i Jogi Löws trupp, att se sig om efter andra möjligheter. Tidigare i våras så uttalade sig Draxler om sin situation i klubben, där han har ett kontrakt till 2020.

– På det tänker jag inte. Min fokus var min comeback, nu EM 2016. Allt annat är inget att tala om, sade Draxler då enligt Bild.

Manchester United rapporteras ha visat stort intresse för den unge offensive mittfältaren. Jose Mourinho sägs ha fått upp ögonen för 22åringen och vill bredda sin trupp, där han tydligen anser att Draxler skulle kunna passa in. Wolfsburg vill dock gärna behålla sin startspelare, vilket innebär att United kommer att behöva erbjuda en hel del pengar för att få Wolfsburg på andra tankar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply