bet365

Julian Draxler stannar i VfL Wolfsburg

Julian Draxler stannar i VfL Wolfsburg

Den lovande mittfältaren stannar enligt tränaren

Det har talats mycket om Julian Draxlers framtid då den lovande tyske mittfältaren dragit mycket uppmärksamhet till sig, inte minst genom sin insats i EM 2016, och VfL Wolfsburgs tränare Dieter Hecking säger nu att spelaren inte kommer att få lämna klubben.

VfL Wolfsburg har en riktigt lovande spelare i Julian Draxler. Den 23årige mittfältaren gjorde en strålande insats i EM 2016 för Tyskland och hade en bra säsong i Bundesliga också, som skuggades lite av det faktum att han skadade sig inför slutspurten av säsongen vilket också satte hans EM-insats i spel. Men han lyckades återkomma och gjorde det bra för Tyskland.

Men med bra form kommer självklart nya intressenter, och intresserade klubbar från hela Europa har visat sitt intresse för 23åringen. Bland annat Londonklubben Arsenal skall vara väldigt intresserade och enligt uppgifter från SPORT1 så skall Arsenal ha erbjudit Wolfsburg 60 miljoner euro för den talangfulle mittfältaren. Men tränare Dieter Hecking har i klartext sagt att Draxler inte är till salu och att mittfältaren stannar, oavsett om han själv vill det eller inte.

– Vi har sagt det i klartext, att Julian stannar hos oss, sade den 51årige tränaren för ”Die Wölfe”.

Skulle det vara så att Draxler inte är okej med att stanna i klubben och skulle vilja gå menar Hecking på att han får leva med det och tycker att spelargenerationen idag generellt har för mycket frihet.

– Då måste en spelare ibland också leva med det, att något inte går så som han har föreställt sig det. Utvecklingen idag går åt det hållet, att spelarna har för mycket makt. Det ligger bland annat i det att agenterna tar sig större inflytande och denna utveckling finner jag oroande, avslutade Hecking.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply