Jonas Hector öppen för flytt till Liverpool

Bundesliga-backen öppen för nytt äventyr i England

Jonas Hector imponerar för sitt Köln, och har därmed börjat få chansen i landslaget. Då är det föga förvånande att det finns klubbar som är intresserade av spelaren. Liverpool ska vara sugna på att värva honom, och huvudpersonen själv sägs kunna tänka sig en sådan flytt.

Jonas Hector anses vara en av Bundesligas bästa vänsterbackar denna säsong, då han storspelar för sitt Köln som fortfarande har chans att spela Europa League nästa säsong. Då kommer intressenterna som på beställning, och framförallt är det Liverpool som ska vara intresserade av att värva 25-åringen. Man ska vilja ersätta spanske Alberto Moreno med en defensivt sett stabilare försvarare inför nästa säsong. Hector själv menar att han inte tänker allt för mycket på dessa rykten.

– Man måste alltid överväga huruvida man är redo att ta nästa steg. Men just nu tänker jag inte på det, säger han till Eurosport.

Han menar att han redan har väldigt mycket att lägga sitt fokus på.

– Jag anser det vi måste göra i FC Köln är tillräckligt. Jag har även med landslaget en stor turnering framför mig, fortsätter Hector.

Ett telefonsamtal från Liverpools manager Jürgen Klopp skulle dock kunna få saker och ting att ändras.

– Då skulle jag börja fundera på det, säger Jonas Hector

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply