Rodriguez agent: ”Italien närmast för Rodriguez”

Rodriguez agent: "Italien närmast för Rodriguez"

Schweizaren vill till Italien

Wolfsburgs lovordade vänsterback Ricardo Rodriguez har kopplats ihop med en flytt från den tyska klubben under en längre tid och nu avslöjar spelarens agent att det är Italien som ligger närmast hjärtat hos schweizaren.

Ricardo Rodriguez är VfL Wolfburgs hyllade vänsterback som för närvarande är på mångas läppar. Den defensive försvararen har väckt intresse hos många storklubbar ute i Europa, bland annat Paris Saint-Germain, Arsenal, Chelsea och Inter, och det är den italienska klubben som ligger i framkant när det gäller en värvning av schweizaren. 24-åringen, som kom till Wolfsburg 2012 från FC Zürich, har alltså en hel del beundrare, men enligt försvararens agent är det Italien som ligger närmast hjärtat för hans klient.

– Ricardo kan spela på olika positioner, nu i Wolfsburg är han mittback men han brukade vara vänsterback, sade agenten Gianluca Di Domenico till Radio CRC.

– Jag vet att Serie A-klubbar kollar på honom och intresset för en spelare på en så hög nivå är 24/7 men Rodriguez fokuserar på Wolfsburg för tillfället. Men i fotboll är allt möjligt. Han älskar Italien, han spenderade sin semester i Napoli, mellan Capri och Sorrente och jag är säker på att han kommer tillbaka nästa sommar. Han älskar Italien och finner landet fascinerande, därför är hans framtid i Serie A i framkant. Inter? Han tänker högt om Nerazzurri, avslutade agenten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply