Julian Draxler: ”Det kommer att gå rykten”

Julian Draxler: ”Det kommer att gå rykten”
bet365

Förväntas inte byta klubb i januari

Under sommaren uppstod något av ett drama i Bundesliga, med Julian Draxler som gick ut i media och menade på att han ville lämna sin klubb VfL Wolfsburg men ej tilläts detta, men säger nu att han inte har något emot klubben i sig och förväntas stanna kvar till sommaren.

Sommarens transferfönster är nästan alltid kaotiska. Det händer alltid någonting som skapar rubriker och annars så söks det efter det. Det är väldigt mycket under sommarmånaderna som ska gå i lås för många olika människor och känslor svallar såklart när förväntningar och förhoppningar kanske inte uppfylls. Julian Draxler gick i somras ut i media och menade på att han ville lämna sin klubb VfL Wolfsburg. Wolfsburgs tränare Dieter Hecking gick då också ut i media och dementerade kraftfullt att Draxler skulle gå någonstans, vilket fick bland annat tysk media att skämta om att den 23årige mittfältaren hölls kvar i klubben mot sin vilja.

Inför vinterns transferfönster blossar rykten upp återigen och Draxler har ännu en gång pratat med media, närmare bestämt med den tyska tidningen Kicker, där han menar på att han är medveten om de klubbar intresserade av honom men han gör även klart att han kommer att stanna med Wolfsburg åtminstondes till slutet av säsongen.

– Jag vet att klubben också redan har tagit sin position i detta, med utgångspunkt där spelar jag mot sommaren och i huvudet är jag helt fokuserad, sade den 23årige landslagsmannen.

– Förmodligen kommer det i januari att återigen gå rykten men de kommer i vilket fall inte att komma från mig. Jag har ingenting emot vare sig staden Wolfsburg eller VfL i sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply