Arsenal och Juventus kämpar om Julian Draxler

Arsenal och Juventus kämpar om Julian Draxler

Kommer att lämna Wolfsburg

Julian Draxlers agent har gått ut och bekräftat att den tyske yttern definitivt kommer att lämna Bundesligaklubben Wolfsburg efter säsongens slut och att Draxler skulle passa bra in i Allegris Juventuselva.

Det har talats om Julian Draxler och hans framtid, efter att mittfältaren varit väldigt öppen med att han vill lämna sin nuvarande klubb VfL Wolfsburg medans tränare Dieter Hecking gick ut och menade på att de unga spelarna ibland inte vet vad som är bäst för dem själva och att det ibland kan vara bra att vänta. En mediestorm som hette duga men som tillsist blåste över och Draxler har varit en startspelare i VfL under säsongens start, som har gått lite knackigt för Die Wölfe. Bland annat ett 1-5 förlust mot Borussia Dortmund samt många oavgjorda resultat.

Den engelska tidningen The Mirror rapporterar nu om att klubbar som Arsenal och Juventus, som sedan tidigare visat intresse, skall ha fått upp ögonen för den tyske playmakern och kan komma att överlägga ett bud. Speciellt de italienska mästarna Juventus är intresserade och de leder även loppet om Draxlers signatur, men Arsenal fortsätter vara positiva till sina chanser efter att Draxlers agent Fabio Parisi, uttalade sig om situationen.

– Han kommer definitivt att lämna Wolfsburg efter att säsongen är slut. Han skulle gärna springa för att ansluta till Juve och är den ideala trequartistan för Allegri, sade Parisi.

– Jag upprepar: Draxler kommer att lämna, men huruvida Juventus är intresserade igen eller inte är en annan femma. Jag tror att Bianconeri kan spendera mycket pengar, då deras omsättning är nära till de största europeiska klubbarna.

– Den mycket verkliga inkomst de gjorde för Paul Pogba kommer att beröra deras bankkonton i år framöver och ge Beppe Marotta och Fabio Paratici möjligheter att investera mer, avslutade Parisi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply