Pizarro förhandlar med Werder Bremen

bet365

Claudio Pizarro till Werder Bremen?

Den 36-årige anfallaren ska enligt tysk media ha börjat förhandla med Werder Bremen för att inleda sin tredje etapp i klubben.

Källor till den tyska tidningen Bild menar att Claudio Pizarro som under de tre senaste säsongerna representerat Bayern München nu förhandlar med Werder Bremen då kontraktet med de regerande ligamästarna gick ut efter den gångna säsongen.

En överenskommelse med Bremen skulle betyda att spelaren inleder sin tredje sejour i klubben då han tidigare spelat i Bremen mellan 1999 och 2001, samt 2008 och 2009. Bremen är en av de klubbar där spelaren trivts bäst under sin karriär och även en av de klubbar där han stått för flest mål. Totalt har det blivit 47 mål på två år i den grönvita klubben och enligt Bild ska båda parterna vara positiv till att återigen jobba tillsammans.

Det är dock oklart hur det personliga kontrakt skulle komma att se ut då anfallaren har hunnit bli 36 år men det mest tänkbara är att han skriver på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna.

Kan bli klubbens femte nyförvärv

Skulle Claudio Pizarro ansluta sig till Bundesliga-klubben kommer han att bli Bremens femte nyförvärv i sommar. Sedan tidigare har man bland annat värvat Aron Jóhannsson från AZ Alkmaar och Anthony Ujah från FC Köln.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply