Officiellt: Pizarro klar för Werder Bremen

Claudio Pizarro återvänder till Werder Bremen

Efter spel i bland annat Bayern München återvänder Claudio Pizarro till Werder Bremen där han tidigare spelat vid två tillfällen.

Drygt en vecka efter att transferfönstret stängt presenterar Werder Bremen en förstärkning på anfallssidan. Det är Claudio Pizarro som ansluter till Bundesliga-klubben efter att ha stått utan kontrakt sen september månad. Som Silly Season Sverige tidigare rapporterat Skriver Pizarro på ett kontrakt med Werder Bremen som sträcker sig till slutet av den pågående säsongen. På morgonen genomförde den 36-årige anfallaren den obligatoriska läkarundersökningen och anslöt till det grönvita laget som han tidigare skrivit på för vid två tillfällen, 1999 och 2008.

Under måndagsförmiddagen kommer man att hålla en presskonferens på Weser-Stadion för att offentliggöra överenskommelsen, som sportchefen Thomas Eichin bekräftat.

Peruanen kommer att bära tröjnummer 14 den kommande säsongen och spelare var sentimental när han intervjuades av klubbens hemsida.

– Jag är glad över att vara tillbaka och jag ser fram emot att nå framgång med denna klubben. Jag hoppas att min ankomst kommer att hjälpa laget väldigt mycket. Som ung spelare hade jag en väldigt fin tid här tillsammans med bland annat Julio Cesar. Nu ser jag fram emot denna säsongen och att få spela med ett nytt lag, berättar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply