Pierre-Emerick Aubameyang nobbar Real Madrid och Manchester United

Skyttekungen öppen för fortsättning i Borussia Dortmund

Rykteskarusellen kring Pierre-Emerick Aubameyang fortsätter. Nu kan en fortsättning i Borussia Dortmund bli aktuell för den eftertraktade spelaren. Samtidigt rapporteras det också om att BVB gjort klart med en annan anfallare.

Sedan Pierre-Emerick Aubameyang lämnade Saint-Etienne för Borussia Dortmund år 2013 har hans karriär gått spikrakt uppåt. Det blev ett hattrick i hans första ligamatch och efter det visade han prov på fina kvalitéer vid flertalet gånger. Men den här säsongen har den vindsnabbe gabonesen varit bättre än någonsin. På 46 matcher har han stått för 40 mål och hans insatser har inte gått obemärkt förbi.

Ingen flytt till Real Madrid eller Manchester United?

Rykten har därför gjort gällande att Pierre-Emerick Aubameyang går till Real Madrid i sommar, även Manchester United har nämnts som en het kandidat till 26-åringens signatur. Hans dröm ska dock vara att en dag spela i La Liga där Real är laget som ligger honom varmast om hjärtat. Men en flytt bort från Signal Iduna Park ser inte längre ut att bli av under kommande transferfönster. Enligt Daily Mirror så är Dortmund fast beslutna om att behålla den gabonske landslagsmannen även under nästa säsong, och kommer därför inte lyssna på några bud. Tidningen skriver också att spelaren själv ska vara öppen för en fortsättning.

Dortmund värvar anfallare

Trots att Dortmund ser ut att få behålla Aubameyang har man gjort klart med ytterligare en anfallare från Ligue 1, som förhoppningsvis kan bli minst lika framgångsrik i den tyska storklubben. Det är franska L´Equipe som skriver att Rennes supertalang Ousmane Dembélé skrivit på för de svartgula och att spelaren kommer att presenteras inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365