Officiellt: Eintracht Frankfurt värvar Marco Fabián

Bundesliga-klubben värvar mexikansk landslagsman

Eintracht Frankfurt har gjort klart med en ny spelare. Det är Marco Fabián som skrivit på fram tills år 2019.

Eintracht Frankfurt har haft en tuff höst i Bundesliga. Laget placerar sig endast fyra placeringar ovanför nedflyttningsplatserna. Under fredagen kom däremot ett glädjande besked för klubbens supportrar. På sin officiella hemsida bekräftar man att den offensiva spelaren Marco Fabián från Deportivo Guadalajara skrivit på ett kontrakt som sträcker sig tre år framöver.

Vunnit OS-guld

26-åringen var med Mexikos landslag när de tog OS-guld i London år 2012. Han var även med i truppen som spelade VM i Brasilien sommaren 2014. Fabián kan spela både som mittfältare och anfallare och kommer att bära nummer tio under sin tid i Tyskland.

– Jag ser fram emot denna nya utmaningen, det är en ära för mig att få nummer tio och jag kommer att göra allt för att leva upp till förväntningarna. Jag ska snabbt integrera mig här och arbeta hårt, så att vi blir framgångsrika, säger spelaren till hemsidan.

Eintrachts sportchef Bruno Hübner är mycket nöjd med värvningen:

– Med Marco får vi en offensiv spelare som är ett hot mot mål och flexibel, både på kanterna och i mitten. Dessutom har han vunnit massor och bidrar med internationell erfarenhet genom sina turneringsspel, säger Hübner.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply