Alexander Milosevic skadad

Alexander Milosevic skadad

Gick ut i halvtid med förmodad knäskada

Alexander Milosevic kan ha spelat sin sista match för Hannover 96, som igår spelade 2-2 mot Ingolstadt och är klara för nedflyttning i 2. Bundesliga, efter att i halvtid ha gått ut med en förmodad knäskada.

Alexander Milosevic, som kom till Hannover 96 i vintras på lån från den turkiska toppklubben Besiktas, kan ha spelat sin sista match för klubben. Anledningen till utlåningen var på grund av för lite speltid i Turkiet och därför gick den svenske anfallaren till den tyska klubben Hannover på ett lån som sträcker sig till sommaren. Tio Bundesligamatcher har han spelat för Hannover som ligger sist i Bundesligatabellen och är klara för nedflyttning till 2. Bundesliga nästa säsong.

I gårdagens match mot Ingolstadt, som slutade 2-2, så drog Milosevic på sig en oroväckande skada. I halvlek var svensken tvungen att bytas ut med en förmodad knäskada på det högra knäet, skriver den tyska tidningen Neue Presse.

– Det ser inte så bra ut, sade Hannovers interimtränare Daniel Stendel till den tyska pressen efter matchen.

Vidare skriver Fotbollskanalen att försvararen på måndag kommer att genomgå en magnetröntgen och skadan kan komma att vara så illa att han nu missar klubbens tre sista matcher i Tysklands högsta liga. Till sommaren kommer Milosevic att återvända till Turkiet och Besiktas.

Milosevic, smeknamn ”krigaren”, kom till Hannover 96 i vintras på en lånedeal som sträckte sig över andra halvan av säsongen och var en del av tränare Thomas Schaafs försök att hålla Hannover 96 kvar i Tysklands finrum Bundesliga. Trots ett tappert försök så lyckades det inte och Hannover 96 flyttas ner till Tysklands andradivision 2. Bundesliga som sist i tabellen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply