bet365

Frank Ribbery och Arjen Robben förlänger med Bayern Muchen?

Stjärnorna inleder samtal med tyska storklubben

Två av Bayern Munchens största stjärnor sitter med utgående kontrakt. Men nu ska klubben försöka förlänga med båda spelarna.

Arjen Robben och Frank Ribbery har sedan 2009 respektive 2007 tillhört FC Bayern Muchen och varit två av klubbens absolut största stjärnor. Men under de senaste säsongerna har båda dragits med skadeproblem och fick utebliven speltid i Pep Guardiolas lagbygge.

Inleder förhandlingar

Till sommaren går Ribery och Robbens kontrakt ut, men enligt brittisk och tysk media har Bayern Munchen inlett förhandlingar för att behålla de båda spelarna i klubben.

– Såväl Ribery som Robben är inne på sina sista år på kontraktet och vi har inlett kontraktsförhandlingar med båda spelarna, säger klubbens vicepresident, KarlHeinz Rummenigge enligt Sky Sport.

Värvningar på gång

Tidigare har det även ryktats om att andra spelare skulle komma att lämna Bayern Munchen. Bland annat var Pep Guardiola, klubbens förre tränare, intresserad av att värva David Alaba till Manchester City. Men den brittiska klubben fick nobben.

Dessutom har Bayern Muchen uttryckligen gett intresse för Arsenals Mesut Özil. Men Arsene Wenger har tydligt sagt att Özil inte är till salu, oavsett prislapp. Men Özil, vars kontrakt går ut sommaren 2018, har inte bekräftat om han tänker lämna London-klubben när kontraktet gått ut, eller om han vill förlänga. Såväl Bayern Munchen som Real Madrid ska vara intresserade av att betala erbjuda honom en årslön på nästan 140 miljoner kronor.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply