Kinesisk klubb erbjuder monstersumma för Kölns Anthony Modeste

Kinesisk klubb erbjuder monstersumma för Kölns Anthony Modeste
bet365

Skytteligaledaren är eftertraktad

FC Kölns Anthony Modeste är för närvarande skytteligaledare, på delad förstaplats med Pierre-Emerick Aubameyang, med ett erbjudande på 40 miljoner euro på bordet från en onämnd kinesisk klubb, men Köln kommer inte att sälja stjärnan.

FC Kölns stjärnanfallare Anthony Modeste har haft en strålande säsong, med sina 17 mål på 21 matcher, det senaste i rivalmötet med Schalke 04 under helgen, och ligger som delad skytteligaledare tillsammans med Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. Detta har gjort att flera klubbar har så långsamt börja snegla på den 28-årige fransmannen och hans tillgänglighet. Fransosen, som innan Köln spelat i en rad franska klubbar innan han landade i Bundesliga och TSG Hoffenheim, men det blev enbart två säsonger i klubben innan han plockades upp av Köln.

Nu uppger tyska Transfermarkt att Köln har fått ett erbjudande på bordet rörande Modeste. Det är en kinesisk klubb, vars namn ej nämns, som skall ha erbjudit Köln 40 miljoner euro för anfallaren. Kölns sportschef Jörg Schmadtke har bekräftat erbjudandet som kommit in, men betonar att Modeste inte kommer att säljas.

– Vår förhållning är klar: Vi kommer inte att avfärda våra sportsliga målsättningar på grund av en transfer – även när det handlar om mycket pengar, sade Schmadtke via Transfermarkt.

– Det har vi såväl som klubben men även alla rådgivare som har dykt upp i detta ämne sagt. Det finns i detta fall, för tillfället, inga smärtgränser, avslutade Schmadtke.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply