Uppgifter: Bayern München vill ha Jürgen Klopp

Uppgifter: Bayern München vill ha Jürgen Klopp

Den tyske tränaren är uppskattad

Jürgen Klopp är en mycket uppskattad tränare och är mycket populär i sin nuvarande klubb Liverpool, men Bayern München sägs ha ögonen på honom och ser honom som en ersättare för Carlo Ancelotti om ett par år.

Bayern München har precis fått en ny tränare, i form av den italienske Carlo Ancelotti, efter att Pep Guardiola lämnade klubben för att träna Manchester City istället. Men detta hindrar inte den tyska toppklubben från att tänka på framtiden och föreställa sig nya tränarkandidater som kan ta över den dagen Ancelotti är borta.

Den engelska tidningen The Daily Star rapporterar om att Liverpooltränaren Jürgen Klopp ses på av de tyska giganterna som den perfekte efterträdaren till Ancelotti. 46åringen har precis skrivit under ett nytt sexårskontrakt som han fick tidigare i somras av den historiska engelska klubben, och de behöver inte oroa sig för att förlora den tyske topptränaren än på ett tag. Klopp har inte ens suttit vid rodret i 12 månader i Liverpool och sägs inte ha någon som helst stress över att återvända hem till Bundesliga.

Detta fungerar bra även för Bayern, då de sägs vara väldigt nöjda med Ancelotti och förväntar italienaren att stanna, åtminstondes till slutet av säsongen 2017/2018 är över. Men när den före detta Real Madrid och Chelseatränaren lämnar klubben, kommer Bayern försöka locka ner Klopp. Då återstår det att se om den gamle Dortmundtränaren kommer att acceptera erbjudandet eller inte.

En källa i klubben skall ha bekräftat att Klopp är högt ansedd i klubben och på toppen av deras lista med kandidater.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply