Officiellt: Robben förlänger med Bayern München

Officiellt Robben förlänger med Bayern München

Holländske stjärnan har skrivit på ett nytt avtal med den tyska giganten

Den holländske superstjärnan Arjen Robben, med en VM-final på meritlistan, har skrivit på ett nytt avtal med Bayern München som håller honom i klubben till sommaren 2018.

Till sommaren skulle Arjen Robbens avtal med Bayern München ha gått ut, och det har spekulerats kring den holländske landslagsmannens framtid. Men idag deklarerade den tyska storklubben att man förlängt med stjärnan till sommaren 2018. Till hemsidan säger Robben: – ”Jag är glad över att få representera Bayern i ytterligare ett år. Det är en utav världens största klubbar, och München har blivit ett andra hem åt mig och min familj. Jag vill fortsätta att spela på en hög nivå och vinna så många titlar som möjligt”.

Skadeförföljde Robben, som hunnit bli 32 år gammal, värvades som 20-åring till Chelsea från PSV Eindhoven för den då hisnande summan 180 miljoner kronor. Efter tre säsonger i Londonklubben värvades han till Real Madrid, som han representerade i två säsonger innan han anslöt till Bayern. Den holländske stjärnan har under sin proffskarriär på klubblagsnivå 9 stycken ligatitlar, 16 cuptitlar varav en Champions Leaguevinst. Han har även ett VM-silver och ett VM-brons med det holländska landslaget på sitt CV.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365