bet365

Nya uppgifter: Robert Lewandowski stannar i Bayern München

Skyttekungen ser ut att bli kvar i Bayern München

Rykten har gjort gällande att Robert Lewandowski är på väg till Real Madrid. Men nu fastställer Bayern Münchens ordförande Karl-Heinz Rummenigge att man inte tänker sälja anfallaren.

För två år sedan lämnade Robert Lewandowski Borussia Dortmund för spel hos ärkerivalen Bayern München. Det blev en minst sagt lyckad övergång och den här säsongen har anfallaren varit bättre än någonsin. På 51 matcher har han gjort 42 mål och sju assist vilket inte gått obemärkt förbi. Klubbar som Liverpool och Manchester United har båda visat intresse för spelaren och han har även nämnts som ersättare till Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint-Germain.

Varit i samtal med Real Madrid

Tidigare under lördagen kunde vi på Silly Season Sverige rapportera att Real Madrid varit i samtal med Robert Lewandowskis agent gällande en övergång. Champions League-finalisten har spanat in den polske landslagsmannen under flera års tid men har inte tagit någon kontakt förrän nu.

– Real Madrid kontaktade oss för några veckor sedan, vi lyssnade på allt de sa. Det är en stor och spännande klubb. Vi har informerat FC Bayern att vi fört samtal med Madrid, sa agenten Cezary Kucharski till tyska magasinet Spiegel.

Klubben stoppar flytten

Men någon flytt kommer inte bli av för 27-åringen, åtminstone inte om man ska lyssna på Bayerns ledning. Ordförande Karl-Heinz Rummenigge har ingen intention att sälja sin stjärna.

– En sak är säker: Lewandowski kommer spela i Bayern München nästa säsong. Vi kommer inte släppa honom till en annan klubb, oavsett vad de erbjuder oss, säger han till Kicker.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply