Bayern München och Real Madrid redo att buda på Mesut Özil

bet365
Bayern München och Real Madrid redo att buda på Mesut Özil

Har ännu inte förlängt sitt kontrakt

Mesut Özil har länge ryktats vara redo att förlänga sitt kontrakt med Londonlaget Arsenal men ännu har inget kontrakt skrivits på, som går ut 2018, och nu förbereder sig Bayern München och Real Madrid för att lägga bud på mittfältaren.

En av Arsenals nyckelspelare är Mesut Özil, som mer än en gång har hjälpt Londonlaget ur knipor med sina perfekt levererade passningar och är känd som assistkungen i klubben. Tillsammans med anfallaren Alexis Sanchez har han ett starkt partnerskap och de två tillsammans genererar många mål. Özil sitter på ett kontrakt som går ut i juni 2018 och under sensommaren och hösten har det talats om att duon skall skriva på nya kontrakt, med Sanchez kontrakt som går ut samtidigt som Özils, 2018. De båda har dock ännu inte officiellt kritat på ett nytt avtal med Londonklubben.

Nu rapporterar Sunday Express att anledningen till att Özil inte har presenterat ett officiellt nytt kontrakt med Arsenal är då hans framtid kan ligga bortanför London. Flertalet storklubbar runt om i Europa har ögonen på den tyske mittfältaren och framför allt hans gamla klubb Real Madrid samt de tyska mästarna Bayern München sägs båda vara redo att lägga fram bud för assistkungen. Båda klubbarna rapporteras vara redo att erbjuda honom ett kontrakt på 14 miljoner euro per år.

Özil spelade i Real Madrid mellan 2010 och 2013 och var redan där en riktig stjärna, innan han valde att flytta till Arsenal för rekordsumman 50 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply