Bayern München närmar sig Hoffenheim-duo

bet365
Bayern München närmar sig Hoffenheim-duo

Topp-duon kan svepas upp av Bayern

Hoffenheims stjärnduo Sebastian Rudy och Niklas Süle kan redan nu i januari vara beredda att lämna klubben, med Bayern München som troligaste destination för mittfältaren och mittbacken, men även Chelsea sägs vara väldigt intresserade.

TSG Hoffenheim har inlett säsongen mycket bra och ligger för närvarande på en tredjeplats i Bundesliga, en plats som det var länge sedan de innehade, efter ett par tuffa säsonger. Två spelare som har en stor del i det tyska lagets framgångar är Sebastian Rudy och Niklas Süle, som båda har gjort riktigt bra säsonger och bidragit till klubbens starka säsongsinledning. Mittfältaren Rudy och mittbacken Süle är båda hyffsat unga och lovande, och deras insatser har inte gått ouppmärksammade, utan fått flertalet klubbar att öppna sina ögon för dem.

Enligt den tyska tidningen Bild Sport så är det Bayern München som är närmast en värvning av Hoffenheim-duon, men även Londonklubben Chelsea har ett starkt intresse av de båda tyska spelarna. Det kommer att bli en tuff kamp mellan två kapitalstarka klubbar, men Bayern har fördelen att de är tyska och har en historia av att vinna Bundesliga. Bayerns president Karl-Heinz Rummenigge ville efter gårdagens 1-0 vinst mot Darmstadt inte kommentera en eventuell transfer, men mittbacken Mats Hummels tyckte till om de potentiella lagkamraterna.

– Båda spelarna är super, jag känner gott till dem från landslaget. Niklas är en stor talang, till och med mer, han är redan en mogen spelare, en riktigt duktig mittback. Han har riktigt mycket potential, sade Hummels till Bild Sport.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply