Bayern München intresserade av Alejandro Pozuelo

Bayern München intresserade av Alejandro Pozuelo
bet365

Riktar blickarna mot Genks mittfältare

Alejandro Pozuelos tid i Genk kan vara på väg mot ett slut. Bayern München är intresserade av att värva spanjoren, uppger Football Espana.

Bayern München ligger för tillfället på andraplats i Bundesligatabellen. För att se till att man vinner ligan vill klubbens ledning förstärka spelartruppen i det kommande transferfönstret i januari. Bland annat har det hävdats att Alexander Isak scoutas av den tyska storklubben och att man även jagar Arsenals försvarsklippa Laurent Koscielny. Nu har ett till rykte om en övergång uppstått på Allianz ArenaBayern München är intresserade av att plocka in GenkAlejandro Pozuelo, enligt Football Espana.

Det uppges att den tyska föreningen har skickat iväg scouter för att kolla på den spanska mittfältaren. Källor inom klubben påstår att Bayern ser Pozuelo som en potentiell värvning i vinter.

25-åringen har spelat för Genk sedan sommaren 2015, och har visat en imponerande form under den senaste tiden. Tidigare har den spanska spelaren även representerat klubbar som SwanseaRayo Vallecano och Real Betis.

Ytterligare värvningar från Genk?

Pozuelo är dock inte den enda Genkspelaren som Bayerns scouter ryktas komma att hålla ögonen på under sin vistelse i Belgien. Det talas även om att den tyska klubben är intresserad av den jamaicanska yttern Leon Bailey och den defensiva spelaren Wilfred Ndidi från NigeriaBayern kommer dock få hård konkurrens om man vill värva de två spelarna, då det sägs att även Borussia MönchengladbachBorussia DortmundBayer Leverkusen och Hoffenheim har koll på dem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply