bet365

Alexander Milosevic lånas ut till Darmstadt?

Alexander Milosevic lånas ut till Darmstadt?

Kan återvända till Tyskland

Alexander Milosevic kan vara på väg att återvända till Bundesliga. Enligt Fotbolltransfers vill Darmstadt låna in spelaren från Besiktas till den kommande säsongen.

I februari 2016 lånades Alexander Milosevic ut från Besiktas till Hannover under resten av säsongen. Nu kan mittbacken vara på väg att lånas ut till Bundesliga ännu en gång. Darmstadt vill plocka in den svenske spelaren på lån, uppger Fotbolltransfers.

Darmstadt var nykomlingar i Bundesliga under den förra säsongen och slutade på plats fjorton i tabellen. Därmed lyckades man hålla sig kvar i ligan. Detta var något som Milosevic och Hannover inte lyckades med, då man slutade sist i den tyska högstaligan.

Väljer Milosevic att spela för Darmstadt under den kommande säsongen blir det den femte klubben han har representerat på professionell nivå. Förutom att spela för Besiktas och Hannover har han även representerat AIK och Vasalunds IF hemma i Sverige. Det var i AIK som han blev känd bland den svenska publiken, under sina fyra säsonger i klubben.

Milosevic kontrakt med Besiktas gäller till sommaren 2018. Dessutom finns en option i avtalet som gör att det kan förlängas med ytterligare ett år.

Mittbacken missade sommarens EM-slutspel i Frankrike på grund av en skada som han fick i samband med en match med Hannover.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply