bet365

Uppgifter: Juventus fortfarande heta på Mahmoud Dahoud

Uppgifter: Juventus fortfarande heta på Mahmoud Dahoud

Har inte gett upp hoppet om talangen

Borussia Mönchengladbach sitter inne på en framtida supertalang i 20-årige Mahmoud Dahoud, som redan har uppvaktats av flertalet storklubbar, däribland de italienska mästarna Juventus som uppges ha inlett förhandlingar med den tyska klubben om mittfältaren.

Tyska Borussia Mönchengladbach är något kända för att sitta inne på en hel del talanger. Bland annat sålde de sin stjärnmittfältare Granit Xhaka till den engelska toppklubben Arsenal tidigare i somras för dryga 40 miljoner pund och de värvade nyligen tillbaka VM-finalsspelaren Christoph Kramer samt Thorgan Hazard, Eden Hazards lillebror som de köpte ut från Chelsea. En annan talangfull spelare de sitter inne på är Mahmoud Dahoud, den blott 20-årige mittfältsgeneralen som bossar runt alla på mittfältet. Dahoud har spelat i Gladbach sedan 2010, då han kom från Düsseldorfs akademi, och 2013 blev han uppflyttad från U17-laget till a-laget och sedan dess har han långsamt utvecklats till en stark seniorspelare.

Gladbach är inte de enda som har upptäckt detta, utan flertalet andra klubbar har fått upp ögonen för den unge Dahoud, sedan Gladbach började spela ute i Europa tack vare deras Champions League-kvalificering. Bland annat Liverpool har ryktats vara riktigt intresserade, med tränare Jürgen Klopp som tidigare tränat Borussia Dortmund och mött Dahoud i matcher. Juventus rapporteras också ha haft Dahoud på radarn under en längre tid och nu uppger TMW att de italienska mästarnas sportdirektör Fabio Paratici skall ha inlett förhandlingar med Mönchengladbach om möjligheten att värva den unge mittfältsgeneralen Dahoud, som sitter på ett kontrakt med tyskarna till 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply