Uppgifter: Christensen återvänder till Chelsea

Uppgifter: Christensen återvänder till Chelsea

Mittbackens pappa bekräftar

Chelseas försvarstalang Andreas Christensen, utlånad till tyska Borussia Mönchengladbach de senaste 1,5 åren, kommer att återvända till Londonklubben efter lånets slut, detta bekräftar spelarens pappa och agent.

Mittbacks-talangen Andreas Christensen har tillbringat de senaste 1,5 åren på utlåning, från Chelsea, i tyska Borussia Mönchengladbach. Där har den blott 20-årige dansken jobbat hårt och blev belönad med en startplats i seniorlaget ganska direkt. Där har försvararen blommat ut och blivit en nyckelspelare i ”Die Fohlenelf”, som Mönchengladbach gärna vill behålla. Chelsea har dock haft koll på utvecklingen hos sin försvarare, och verkar gilla vad dem ser. Mittbackens pappa Sten Christensen, som även är hans agent, menar på att spelaren kommer att återvända till Londonklubben efter lånets slut.

– Chelsea skulle vilja ha tillbaka Andreas, och de har velat det en lång tid, berättade pappan för det danska mediet BT.

– Men det var en tvåårsutlåning, så det finns inget de kunde göra. De har jobbat på att ta tillbaka honom förut, men Gladbach ville inte låta honom gå. Istället ville de köpa Andreas, men vill Chelsea låta honom gå, och är priset för högt?

– Som det är just nu, så kommer han tillbaka till Chelsea igen till sommaren. Det är viktigt för Andreas att han spelar. Han vill inte återvända till Chelsea bara för att sitta på bänken. Det här transferfönstret kommer att avgöra hur Andreas situation kommer se ut till sommaren. Om Chelsea köper 10 mittbackar kan det hända att vi behöver göra någonting annat, avslutade fadern.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply