bet365

Bekräftat: Håvard Nordtveit till West Ham

Bekräftat: Håvard Nordtveit till West Ham

Lämnar Bundesliga för Premier League

Efter sex säsonger i Tyskland och Mönchengladbach återvänder Håvard Nordtveit tillbaka till England, där han började i Arsenal 2007 men den här gången till ett annat Londonlag nämligen West Ham.

West Ham har gjort offentligt att Borussia Mönchengladbachs mittfältare Håvard Nordtveit kommer att växla till dem den 1 juli på en fri transfer. Den norske defensive mittfältaren kommer alltså att lämna Bundesligalaget Gladbach när hans kontrakt är slut för att sluta upp med The Hammers till säsongen 2016/2017, det skriver The Mirror.

Nordtveit har sedan tidigare erfarenhet av England, då han spelade i Arsenal mellan 2007 och 2010, dock utan att göra en enda A-lagsmatch. Sedan han kom till Mönchengladbach har han varit en startspelare för Die Fohlenelf och har gjort 153 matcher över sex säsonger. Det har sammanlagt blivit 10 mål under den tiden.

– Det har alltid varit en dröm för mig att spela i Premier League och nu har jag en stor möjlighet att få göra det för West Ham, sade Nordtveit till klubbens hemsida.

– Jag kan inte vänta på att få börja. Det här laget har någonting speciellt, en anda i laget som jag kan passa in i. Jag kommer att jobba hårt och förhoppningsvis kan jag få några bra minnen i den här klubben. Jag är en spelare som kan spela många roller på planen, men jag är från Norge så kanske lite mer löpning, tacklingar och försök att sprida några bollar runt mig. Jag ser fram emot att få visa vad jag kan, men förhoppningsvis har jag något för att hjälpa West Ham uppnå ännu mer, avslutade Nordtveit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply