Wolfsburg jagar Adrian Ramos

Wolfsburg jagar Adrian Ramos

Vill åt Dortmunds andreanfallare

VfL Wolfsburg är i behov av en ny anfallare och de söker med ljus och lykta. Någon som har väckt Die Wölfes intresse är Borussia Dortmunds andreanfallare Adrian Ramos.

VfL Wolfsburg letar en ny anfallare efter att de varit tvungna att riva kontraktet med den danske anfallaren Nicklas Bendtner föregående månad. De sägs redan vara ganska aktiva och har intresserat sig för bland annat Arsenals Olivier Giroud.

Goal rapporterar nu att en annan anfallare på Wolfsburg radar är Adrian Ramos, som för närvarande spelar i Borussia Dortmund i Bundesliga. Ramos får inte särskilt mycket speltid, då han blir prioriterad efter Dortmunds toppanfallare Pierre-Emerick Aubameyang som har gjort en ruskigt bra säsong. Även Ramos har gjort bra ifrån sig och har imponerat på Wolfsburg när han väl har kommit till spel med en bra kvot. Trots detta får han inte chansen att spela tillräckligt ofta, då Aubameyangs form helt enkelt är för bra.

Men inte bara därför skall die Wolfe vara intresserade av Ramos. Den tyska tidningen die Wolfsburger Allgemeine Zeitung rapporterar att Wolfsburg redan i i det förflutna ha haft ögonen på Ramos. Till sommaren kan intresset bli än mer konkret.

Det sägs även att Ramos inte känner sig helt nöjd med sin situation i Dortmund. Den 30årige anfallaren fick spela sig till en plats i bakgrunden, då han visade sig vara den effektivaste ersättaren för Aubameyang. Under vårsäsongen har den colombianske spelaren fått spela 13 matcher varav fem därifrån var hela 90 minuter.

Ramos kom till Dortmund 2014 från Hertha BSC för en okänd summa och kritade på ett kontrakt på fyra år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply