Uppgifter: Mario Götze kan återförenas med Jürgen Klopp

Uppgifter: Mario Götze kan återförenas med Jürgen Klopp

Klopp är ivrig att återförenas med sin lärling

Mario Götzes återkomst till Borussia Dortmund har inte blivit exakt som 24-åringen hoppades och han har ännu inte kommit tillbaka till sin toppform, vilket har inspirerat Götzes före detta tränare Jürgen Klopp till att försöka värva anfallaren ännu en gång.

Mario Götzes transfer i somras, då han valde att lämna Bayern München efter att ha gjort undermåligt ifrån sig i mästarklubben, och gick tillbaka till sin gamla klubb Borussia Dortmund, möttes med många skeptiska blickar och anfallaren var inte helt välkommen tillbaka. Den blott 24-årige offensive mittfältaren var en riktigt lovande talang, som bland annat avgjorde VM-finalen 2014 mellan Tyskland och Argentina där Tyskland vann, valde 2013 att lämna Dortmund, där han blivit fostrad, för ärkerivalerna Bayern München. Att sedan dessutom försöka komma tillbaka var mycket svårt, men Götze har klarat av det helt okej, dock har prestationerna på planen uteblivit något.

Dortmunds före detta tränare, Jürgen Klopp, numera manager i Liverpool, var redan i somras intresserad av att värva tillbaka sin unge lärling, men denna gång till Anfield och England, men ingen affär blev då av. Efter en medioker höst i Bundesliga kan Klopp nu göra ett nytt försök skriver Metro. Götze kan spela i vilken position som helst i den främre linjen och skulle kunna passa bra in i Klopps 4-3-3 system.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply