bet365

Uppgifter: Mario Götze är klar för Dortmund

Uppgifter: Mario Götze är klar för Dortmund

Återkomsten uppges vara klar

Mario Götze ser ut att lämna Bayern München. Spelaren är klar för Borussia Dortmund, uppger BILD.

Mario Götze har länge sagts vara på väg bort från Bayern München. Spelaren har ansett att han har fått för lite speltid. Tidigare idag påstods det att Dortmund är nära att värva Götze. Nu verkar det inte bara vara nära. Enligt BILD är övergången helt klar. De hävdar att övergången kommer ligga på cirka 28 miljoner euro. Tysken ska ha skrivit på ett avtal som gäller till 2021.

Detta skulle innebära att Götze återvänder till klubben som han lämnade 2013. Då blev han hatad av Dortmunds supportrar, när han flyttade till rivalen Bayern MünchenGötze kom till Dortmund år 2001. Åtta år senare debuterade han i klubbens A-lag.

I och med den troliga övergången till Dortmund betyder detta att den tyske mittfältaren har nobbat de andra klubbarna som var intresserade av honom. Han kommer alltså inte att återförenas med Jürgen Klopp i Liverpool eller flytta till Tottenham.

Även Schürrle på ingång

Samtidigt sägs det även att en till spelare är på väg till Dortmund. Tidigare under fredagen kom Kicker med uppgifter om att Andre Schürrle kan lämna Wolfsburg för att flytta till Bundesliga-rivalen.

Flödet av nya spelare in är nödvändigt för Dortmund som har tappat flera spelare under sommaren. Ilkay Gündogan har flyttat till Manchester CityHenrikh Mkhitaryan är klar för Manchester United och Mats Hummels har återvänt till Bayern München.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply