Uppgifter: Manchester United i möte om Aubameyang

Uppgifter: Manchester United i möte om Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang på väg till Manchester United?

Enligt uppgifter i engelsk media ska representanter från Manchester United ha träffat Pierre-Emerick Aubameyangs agent för att diskutera en övergång.

Sagan om att någon Premier League-klubb ska locka till sig Pierre-Emerick Aubameyang fortsätter. I januari rapporterade vi på Silly Season Sverige att Arsenal budar 520 miljoner på Aubameyang men då bekräftade spelaren att han stannar i Dortmund. Även Borussia Dortmunds ägare Hans-Joachim Watzke har gått ut och förnekat planerna på att sälja 26-åringen.

– Jag menar allvar, även om det skulle komma bud på över 100 miljoner euro kommer inget att ändras, vi kommer inte att sälja Auba, sa Watze tidigare.

Nu kommer dock uppgifter om att spelarens agent ska ha varit på ett möte representanter från Manchester Uniteds klubbledning. Old Trafford-klubben ska vara villiga att betala upp emot 60 miljoner pund för spelaren i sommar efter en otrolig säsong så här lång.

Förutom United ska även Arsenal och Liverpool ha visat intresse för spelaren som anslöt till Borussia Dortmund från Saint-Étienne för drygt tre år sen. The Red Devils är dock den klubb som ska ligga närmst ett köp av anfallaren och man sägs ha lagt ett formellt bud för att att köpa loss spelaren. Totalt ska man ha lagt 60 miljoner pund på spelaren, ett pris som är 20 miljoner pund mer än vad Arsenal och Liverpool rapporterats vilja betala för ett par månader sen.

LÄS MER: Tio saker du inte visste om Pierre-Emerick Aubameyang

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply