Paul Pogba hyllar Marco Reus

Paul Pogba hyllar Marco Reus

Mittfältaren är ännu en gång skadad

Marco Reus är ännu en gång skadad, vilket tyvärr inte överraskar många då den tyske yttern är ytterst skadebenägen, men Paul Pogba menar på att han fortfarande har en chans att bli en av världens bästa fotbollsspelare, med nyttig konkurrens.

Borussia Dortmunds träningsläger i Marbella lyckades stjärnmittfältaren Marco Reus, nyligen återhämtad från en skada, ännu en gång att skada sig, denna gång är det muskelproblem, och när yttern kan komma att återvända står fortfarande osäkert och inte ens huvudtränare Thomas Tuchel är säker på när 27-åringen kan återvända. Det har varit otroligt tufft för Dortmund-mittfältaren, som i friskt tillstånd är en av Bundesligas bästa mittfältare och har en väldigt ljus framtid, men har otroligt lätt för att dra på sig nya skador.

Paul Pogba, Manchester Uniteds talangfulle mittfältsgeneral, uttalade sig om den tyske stjärnan i en intervju med ESPN och menade på att Reus fortfarande är ett namn för framtiden och absolut ingen att räkna bort.

– Det är svårt att säga vem som kommer att bli den bästa spelaren i framtiden, svarade Pogba på frågan.

– Jag tror att det skulle kunna vara Neymar, Eden Hazard eller (Marco) Reus.

När det kommer till sitt eget namn och framtiden lämnar Pogba sig själv utanför det hela.

– Jag skulle inte räkna mig själv som en toppspelare för framtiden. Jag spelar bara och folk kan prata om mig. Jag säger ingenting om mig själv, avslutade mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply