Ousmane Dembele till Barcelona? ”Kanske någon gång, men inte nästa säsong”

Ousmane Dembele till Barcelona? "Kanske någon gång, men inte nästa säsong"

Dembele stannar i Borussia Dortmund

Det har tidigare ryktats om att FC Barcelona kan gå efter Borussia Dortmunds Ousmane Dembele, rykten som har stärkts under veckan, men nu går Dortmunds sportdirektör ut och förnekar att Dembele kommer att flytta till sommaren, men menar på att det kanske händer någon gång.

Det var i somras som Ousmane Dembele valde att lämna Stade Rennes, och efter en jämn kamp med flertalet andra storklubbar, valde att ansluta till Borussia Dortmund. Den blott 19-årige storstjärnan hade kommit på tapeten hos många europeiska giganter, men valde Dortmund som lockade med sin ungdomssatsning, och det har gått bra för Dembele i klubben. Den franske yttern har redan lyckats med att producera sex mål och tio assist på 23 ligamatcher, samt ett mål och fem assist i Champions League, där Dortmund nu ställs mot Monaco i kvartsfinalen.

En klubb som tidigare i veckan ryktats vara väldigt aktuell för den unge talangen är FC Barcelona, som sägs vara väldigt intresserade av att värva honom. Men Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc har nu bestämt dementerat ryktena som påstår att Dembele är på väg någonstans.

– Dembele har inte ens varit här ett år än, och han känner sig väldigt hemma här, sade Zorc via Transfermarkt.

– Vi har kommit överens med honom om en klar plan, som innefattar att vi tar de nästa stegen här tillsammans. Han är kanske en sådan spelare, som någon gång kan spela i Barca, men inte nästa säsong, avslutade den tyske sportchefen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply