Ousmane Dembele: ”En dag kommer jag spela för Barcelona”

Ousmane Dembele: ”En dag kommer jag spela för Barcelona”

Den unge talangen har framtidsvisioner

Borussia Dortmunds unge och mycket lovande anfallare Ousmane Dembele, som kom till den tyska klubben i somras, har redan uppgett att han kommer spela i FC Barcelona någon dag i framtiden.

Borussia Dortmund lyckades tidigare i somras säkra transfern av den lovande talangen Ousmane Dembele. Den unge fransosen gick i sommar, under transferfönstrets mest aktiva tid, från franska Rennes till Bundesligajätten Dortmund och gjorde många toppklubbar besvikna när han väl bestämde sig för en destination. Många av de främsta klubbarna i Europa hade ett intresse i Dembele och hans framtid och trots att fransmannen visste vad han ville fanns det flera lockande alternativ.

Det fanns även intresse från bland annat FC Barcelona och Dembele har erkänt att han jätte gärna vill representera den katalanska klubben, men har själv erkänt att han inte är redo för att ta steget till Camp Nou riktigt ännu. Den 19årige anfallaren, som tidigare spelat i Ligue 1, valde Bundesliga framför La Liga och var tvungen att avböja intresse från Barca, något som ser ut att kunna bli en riktig succé. Anfallaren har haft en riktigt stark start i Tyskland och har spelat i varenda match för de gulsvarta, med ett mål och fyra assister på 10 matcher i alla turneringar och står under kontrakt med Dortmund till 2021.

– Inte nu, för att jag vill växa och bli en protagonist varje söndag. Men en dag kommer jag att spela för Barcelona, sade Dembele angående den spanska storklubbens intresse till Mundo Deportivo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply