bet365

Köln lånar Dortmunds Neven Subotic

Serben går till konkurrenten – stannar säsongen ut

Neven Subotic är klar för en ny klubb. Den serbiske landslagsmannen har skrivit på ett lånekontrakt med Bundesliga-konkurrenten Köln. Han kommer spela där säsongen ut.

Nu är det officiellt med ett klubbyte. Neven Subotic har varit på väg bort från klubben ett tag. Redan i somras ryktades det om att Premier League-nykomlingen Middlesbrough ville lägga beslag på den serbiske ytterbacken. Men efter att ha dragit på sig en revbensskada drog sig den engelska klubben ur förhandlingarna, och försvararen fick stanna.

I Dortmund har han bara spelat B-lagsfotboll, men nu får 28-åringen chansen att spela A-lagsspel ordinarie igen. Goals.com bekräftar under dagen att den tyska klubben Köln skrivit ett lånekontrakt med Subotic.

Tappar försvararen – värvar Isak

– Med tanke på vad han (Neven Subotic) åstadkommit i Dortmund tog vi beslutet att möta hans krav med Köln gällande lön och så vidare, och därmed låter vi honom ansluta sig till klubben under resten av säsongen, säger Michael Zorc enligt Goal.com.

Samma Dortmund som nu tappar sin erfarne försvarare har ju som tidigare känt värvar den svenske supertalangen Alexander Isak från den allsvenska klubben AIK. Isak ses som den största talangen från Sverige sedan en viss Zlatan Ibrahimovic och han väntas få en rejäl löneökning i den tyska storklubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply