Dortmund och Arsenal vill båda åt Ömer Toprak

Dortmund och Arsenal vill båda åt Ömer Toprak
bet365

Den turkiske försvararen är populär

Borussia Dortmund har sällat sig till Arsenal i kampen om att värva den turkiske försvararen Ömer Toprak från Bundesligalaget Bayer Leverkusen, som han har representerat sedan 2011.

Arsenal har under ett bra tag varit på utkik efter en försvarare och efter att Gabriel Paulista sällat sig till skaran av långtidsskadade tillsammans med Per Mertesacker har tränare Arsene Wenger dubblat upp sina ansträngningar när det gäller att hitta en försvarare. Fransmannen har haft ögonen på Valencias stadige mittback Shkodran Mustafi sedan ett tag tillbaka, speciellt då den tyske försvararen gjorde ett bra jobb under EM i Frankrike tidigare i somras. Men trots upprepade försök att värva mittbacken har dessa inte lyckats och Arsenal ser inte ut att komma närmare Mustafi. Detta har gjort att de har riktat sin uppmärksamhet åt annat håll.

Även Borussia Dortmund är intresserade av en mittback och de sägs nu ha slutit upp med Arsenal i kampen om Bayer Leverkusens försvarare Ömer Toprak skriver TMW. De båda klubbarna skall vara intresserade av att värva den turkiske landslagsmannen. Den 27årge försvararen skall, enligt information från den tyska sportsidan Sports Buzzers, sätta Borussia på toppen av sin lista över föredragna lag att spela i. Dortmund skall dock vara redo att vänta tills nästa säsong då försvararens utköpsklausul på 12 miljoner euro aktiveras, säger rapporterna.

Arsenal har dock inte riktigt råd att vänta och sägs vara villiga att ge 14 miljoner pund för den turkiske landslagsmannen. Mustafi skall dock fortfarande vara Londonklubbens prioritet och de har ännu inte gett upp hoppet om att en affär kan gå igenom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365